Nadia Siesbye Suhr er 26 år gammel og kommer fra en ægte hestefamilie. Sammen har de konceptet Luxury Horses – horses for generations.

En stor del af Nadias familie har redet, bl.a. ved OL i dressur, DM og EM i springning, S stævner i Military og meget mere.

Som juniorrytter havde Nadia to fantastiske heste, Calderon og Lorenzo. På disse to vandt hun Baltic cup finalerne to år i træk samt deltog ved DM og NM.

I sine youngrider år, var hun bosat i Belgien, hvor hun trænede med verdensprofuler, som Nelson Pessoa og Rodrigo Pessoa og Torben Suhr.

De seneste år har Nadia for alvor sat skub i sin egen karriere i Danmark, hvor hun bl.a. er blevet  sammen med min familie og fået et skub med min egen karriere. Bl.a. er hun blevet placeret ved springchampionatet til JBK, med hesten Ups Nørreris og senere har hun haft placeringer i næsten alle youngsterture de har deltaget i som 6 og 7 års.

Sammen med hesten Django, har Nadia deltaget ved flere 145 klasser og DM for seniorer, unghestechampionatet for 5 års heste til Herning Hingstekåring på hingsten. I dag er hesten solgt til Belgien.