Clincher er en kollektion af unikke sadler, der tager udgangspunkt i de kortryggede ponyers anatomiske behov i relation til korrekt sadel, rytterens behov og ekvipagens optimale præstation.
En Clincher-sadel er resultatet af mange års erfaringer med forudsætningerne for konstruktion af sadler i forhold til anatomisk korrekthed, toppræstation og holdbarhed. Den specialudviklede bom i en Clincher-sadel og de korte sadelpaneler betyder for ponyen maximal  skulderfrihed og fuldstændig og maximal ryg- og bagpartsaktion.

Clincher-sadlerne har brede, bløde  sadelpaneler og bredt sadelkammer. Rytteren er sikret en optimal opstilling takket være et dybt og suverænt comfort-sæde. Bommens konstruktion og den smalle talje giver en meget tæt kontak med hesten.   Anatomisk korrekt udformning af schenkelstøtterne. Clincher-sadlerne er i smukt design og fremstillet i lækkert kalveskind og læder.  Sadlerne fås i str. 14 – 16” og i forskellige udførelser og farver. (Findes også i 16,5 – 18”.) Ultrakort anlægsflade, Close contact, Individuel tilpasning, Skræddersyet sadel, Bom, stopning og sadelpaneler kan ændres. Sadlerne kan fremstilles med en anlægsflade på helt ned til 36 cm.

Clincher betyder afgørende. – Det er synonym for korrekthed og optimal præstation for pony og rytter.