Clincher er en kollektion af unikke sadler, der tager udgangspunkt  i optimal skulder- og rygfrihed for springhesten, rytterens behov og sikrer ekvipagen toppræstation En Clincher-sadel er resultatet af mange års erfaringer med forudsætningerne for konstruktion af sadler i forhold til anatomisk korrekthed , toppræstation og hestens holdbarhed. Den specialudviklede bom sikrer hesten en fuldstændig skulderfrihed.  Clincher-sadlens korte, stødabsorberende sadelpaneler giver hesten maximal ryg- og bagpartsfunktion.

Sadlerne har brede bløde sadelpaneler og bredt sadelkammer. Rytteren er sikret optimal balance  takket være det suveræne comfort-sæde. Sædets smalle talje og bommens konstruktion giver en meget tæt kontak med hesten.

Anatomisk korrekt udformede knæstøtter giver rytteren den fornødne sikkerhed men også mulighed for optimal bevægelse. Clincher-sadlerne er i smukt design og fremstillet i lækkert kalveskind og læder.  Sadlerne  fås i str. 14 – 18” og i forskellige udførelser og farver. Ultrakort anlægsflade, close contact, individuel tilpasning, skræddersyet sadel, bom, stopning og sadelpaneler kan ændres. Clincher-sadlerne kan fremstilles med en anlægsflade på helt ned til 36 cm. Clincher betyder afgørende. Det er synonym for korrekthed og optimal præstation